Jäsenelle

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli tiedoissasi on virheitä tai puutteita, niin ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan Helena Ojaseen. Erityisen tärkeää on, että meillä on sinun sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, koska yhdistyksen viestintä jäsenille siirtyy sähköiseen muotoon.

Vuotuinen jäsenmaksumme on 25 €. Jäsenmaksuun sisältyy Senioriliiton julkaisema Patina-lehden vuosikerta. Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Kuukausitapaamisissa kuukauden kolmas keskiviikko mukana oman alansa esitelmän pitäjä tai ajankohtaisia aiheita ja niistä keskustelua, kahvitarjoilu ja arpajaiset.

Jäseneksi pääset täyttämällä etusivulla olevan jäsenyyskaavakkeen, joka toimitetaan jäsenrekisterinhoitajalle.