Puheenjohtajan palsta

Tänään on kaunis aurinkoinen aamu. Hiihtolomalaiset etelästä ovat lähdössä laskettelemaan Laajavuoreen. Itselläni on vielä osittain kainalosauvat käytössä. Alkuvuosi on kulunut polvileikkauksesta toipuessa. Samalla kuitenkin on ollut opeteltava kumppani sihteerin kanssa Kilta jäsenrekisterin kautta jäsenmaksulaskutus. Osa on saanut sen sähköpostitse ja osalle on lähetetty paperilasku. Nyt jännitetään, miten ko laskutus onnistuu. Joku oli säikähtänyt outoa sähköpostilaskua ja poistanut sen heti koneeltaan.

Uusi pian ilmestynyt kotisivu on myös työllistänyt sekä sihteeriä että allekirjoittanutta. Saimme kuitenkin hyvää koulutusta Saarijärvellä yhdessä Karstulan ja saarijärvisten kanssa Jämsästä, mistä Kari Laakso oli tullut meitä ohjaamaan.

Uusien ohjelmien opettelu on ollut työlästä ja aikaa vievää. Olemme kuitenkin joutuneet näissä merkeissä tekemään paljon yhdistysten välistä yhteistyötä.

Tällä hetkellä Kevätkokousvalmistelut ovat ajankohtaisia. Maaliskuun 5. päivänä kokoonnutaan Saarijärven ja Karstulan senioreiden kanssa miettimään yhdistysten kehittämistä ja mahdollisia yhteistyömuotoja piirin koulutusvastaavan Sirpa Teräväisen johdattelemana. Tilaisuuteen on jäsenillä vapaa pääsy hallituksen kanssa.

Mukava muisto helmikuussa jäi Saarijärven senioreiden teatterimatkaan osallistumisesta. Meitä oli neljä äänekoskelaista jäsentä katsomassa heidän kanssaan Jotunin "Miehen kylkiluuta", jonka kantava hahmo oli saarijärveltä kotoisin oleva näyttelijä Paavo Homkimäki.

Terv. Outi