Puheenjohtajan palsta

Puheejohtajan palsta 23.1.2020

Kevätkausi on käynnistynyt Muistikerholla ja vuoden ensimmäisellä kuukausitapaamisella Seurakuntakeskuksessa. Tavoitteena oli koota toiveita tämän vuoden tapahtumista ja niistä keskusteltiin innostuneesti. Samalla käynnistyi viime vuoden toimintatietojen keräys piirille, liitolle ja oman yhdistyksen kevätkokoukseen helmikuussa 19.2.2020.

Sitä ennen 23 yhdistyksen jäsentä lähtee Karstulan Mieslaulajien Tulitauko konserttiin lauantaina 15.2.2020 klo 17 näytökseen.  Ja helmikuun Muistikerho on 17.2.2020 klo 13.

Keski-Suomen kansallisen senioripiirin ensimmäinen hallitus pidettiin 20.1.2020 ja sen yhteydessä Raimo Veintie piirin muistikerhoyhdyshenkilönä piti esityksen muistikerhotoiminnasta etukäteistehtävän pohjalta. Hän olisi myös valmis kouluttamaan yhdistyksiin muistikerhojen vetäjiä. Esitys sai positiivisen vastaanoton piirihallituksen jäseniltä.

Puheenjohtajan tehtäviin tällä hetkellä kuuluu vuosikertomuksen laatiminen. Mieleen on jäänyt onnistumisia ja valitettavan useita suunnitelmien peruuntumisia. Onnistumisiin kuuluuvat ainakin piirin Kirkkopyhä ja Pro Nemus vierailu. Yhteiset retket ja pikkujoulut Karstulan ja Saarijärven yhdistysten kanssa eivät toteutuneet.

Toivon kuluvan vuoden suunnitelmien toteutuvan paremmin. Niistä tarkemmin ensi palstalla.

Hyvää kevättalvea ja pysytään pystyssä ja terveinä!

tv Outi