Äänekosken kansalliset seniorit ry

Äänekosken kansallist seniorit ry on 34-vuotias yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläkeikää lähestyvien ja ikääntyvien henkilöiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia sekä omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Tarjoamme jäsenille monenlaista toimintaa, harrastusmahdollisuuksia ja virikkeitä.

Vuosien 2021-- 2023 teema on "Rohkeasti tulevaisuuteen". Pyrimme järjestämään jäsenillemme opastusta ja tukea digi-asioissa.

Toimimme eläkeläisten etujen ja oikeuksien valvojana. Pidämme yhteyttä muihin eläkeläisyhdistyksiin. Olemme riippumaton yhdistys ja emme kuulu poliittisiin puoleisiin. Muiden keskisuomalaisten senioriyhdistysten tapaan olemme mukana Keski-Suomen senioripiiri ry:n toiminnassa ja noudatamme Kansallisen senioriliiton hyväksymiä arvoja.

Yhdistyksen säännöt
Tietosuojaseloste