Äänekosken kansalliset seniorit ry

Äänekosken kansallist seniorit ry on 32 vuotias yhdistys. Jäseniä on yhdistyksessämme 91. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää eläkeikää lähestyvien ja ikääntyvien henkilöiden sosiaalista ja henkistä hyvinvointia sekä omatoimisuutta ja aktiivisuutta. Tarjoamme jäsenille monenlaista toimintaa, harrastusmahdollisuuksia ja virikkeitä.

Vuoden 2019 teema on "seniorit nettiajassa". Pyrimme järjestämään jäsenillemme opastusta ja tukea digi-asioissa.

Toimimme eläkeläisten etujen ja oikeuksien valvojana. Pidämme yhteyttä muihin eläkeläisyhdistyksiin. Olemme riippumaton yhdistys ja emme kuulu poliittisiin puoleisiin. Muiden keskisuomalaisten senioriyhdistysten tapaan olemme mukana Keski-Suomen senioripiiri ry:n toiminnassa ja noudatamme Kansallisen senioriliiton hyväksymiä arvoja.

Yhdistyksen säännöt
Tietosuojaseloste